Nis

"Güvenli Okul , Güvenli Teneffüs "Projemiz kapsamında ,öğrencilerimizin teneffüste istenilen ,takdir edilen tutum ve davranışları sergilemelerini istiyoruz

Arabulucularımız, bu proje kapsamında dördüncü sınıf öğrencileri arasından oluşturuldu. Öğrencilerimizin birbirlerini anlama, tanıma ve sorunları birlikte çözmelerini istiyoruz. Bu uygulama ile başarılı sonuçlar alıyoruz, almaya devam ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 25-31 Mart Kütüphaneler Haftası kapsamında etkinlikler düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini destekliyor, sosyal, kültürel alanlarda da gelişmeleri için etkinlikler planlıyoruz

Mrt

Okulumuzda meslek tanıtımı rehberlik etkinlikleri kapsamında ,Hemşirelik mesleğini tanıtmak için , Velimiz Zeynep DİKMEN davet edildi.

Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya kadınlar Günü Kutlaması gerçekleşmiştir.

Okulumuzdaki kadın öğretmenlerimizin günü tebrik eder,sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuzda bir program düzenlenmiştir.

Mrt

Mesleki rehberlik kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rehber öğretmenlerimiz Bilge Nur Çelebi, Bengü Çetin ve Gizem Yılmaz’ın  daveti ile farklı meslek gruplarından katılımcıları öğrencilerimiz ile buluşturan bu çalışmalar çocuklarımız için eşsiz bir deneyim oluyor.

Mrt

"Teneffüsler okulun vitrinidir" anlayışıyla çatışma çözme ve zorbalığı önlemede etkin bir yöntem olarak kullanılan "akran arabuluculuğu" okulumuzda uygulamaya başlanmıştır. Akranları tarafından seçilen 30 öğrencimiz okul rehber öğretmenimiz Bilge Nur ÇELEBİ tarafından verilen psikoeğitim sonrasında görevlerine başlamıştır.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında Deyimler ve Atasözleri Okumaları etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen OKUR-DİNLER-YAZAR projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında ilçe birincisi olan okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Eylül Ece ACAR, ödülünü düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM'dan aldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci kanaat döneminin sona ermesi sebebiyle okulumuzda karne dağıtım töreni düzenlenmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen OKUR-DİNLER-YAZAR projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Eylül Ece ACAR, ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmeni Ümmühan İNAR'ı tebrik ederiz.

Ara

İlçemiz Hacıbayram Ortaokulu müdürü Murat TEKÇE tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak Dijital Oyunlar Eğitimi semineri düzenlenmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Altındağ Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Asım BALCI, yerli malı haftası etkinliklerimize katılım sağlamak üzere okulumuza ziyarette bulunmuştur. Kendilerine teşekkür ederiz.