ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME ZAMANI DUYURUSU

GÜLPINAR ŞEHİT FATİH KORÇAM İLKOKULU

VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME ZAMANI DUYURUSU

Pandemi nedeniyle yoğunluğun oluşmaması için önemli durumlar dışında okul içine girilmemesi kararlaştırılmıştır. Bu nedenle veli-öğretmen görüşmelerinin seyrek ve kısa süreli olmasına dikkat edilmelidir. Telefonla veya whatsaap gibi yüz yüze olmayan iletişim araçlarının tercih edilmesi tavsiye edilmektedir.

Yüz yüze görüşmenin elzem olduğu durumlar için; mevcut Covid 19 tedbirlerine uyulmalı, maske ve mesafeye dikkat edilerek görüşme uzun tutulmadan (öğretmen veli) görüş alış verişi yapmalıdır.

Görüşme için mümkünse açık alanlar tercih edilmeli (okul bahçesi), havanın ve zamanın durumuna göre müsait olan veli ziyaretçi odası, kütüphane, masal odası, zümre odası gibi alanlar kullanılabilir.

Görüşmelerde mutlaka veli öğretmenin müsait olduğu zaman dilimini öğrenerek ona göre görüşme talebinde bulunmalıdır.

ÖĞRETMENLERİMİZİN VELİ GÖRÜŞME ZAMAN ÇİZELGESİ

Branş derslerine gelen zamanlar                        2 ve 3 İngilizce   4. Sınıflar İngilizce ve Din K.A.B.

Teneffüs araları (3. ve 5.)                                   11.10-11.20 / 13.10-13.20

Öğle arasının son 10 dakikası                            12.20-12.30

Okul çıkışından sonraki ilk 10 dakika                14.00-14.10

Görüşmeye gelineceği bilgisi mümkünse gelmeden önce görüşülmek istenen öğretmene bildirilmeli uygunluk durumu teyit edildikten sonra gelinmelidir.

Bayram DEMİR

Yayın: 22.03.2022 - Güncelleme: 22.03.2022 12:33 - Görüntülenme: 797