Ara

Altındağ Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Asım BALCI, yerli malı haftası etkinliklerimize katılım sağlamak üzere okulumuza ziyarette bulunmuştur. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında okul çapında resim ve şiir yarışmaları düzenlenmiştir. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrenilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri, 24 kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde bir araya geldi. Programa katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin yıl dönümü olan 10 Kasım'da okulumuzda anma töreni yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gülpınar Şehit Fatih Korçam İlkokulu olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi seçimlerine etkin şekilde atılım sağladık. Emeği geçen öğretmenlerimiz Semiha YARDIMCI ve Zöhre TİMURCAN ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü, okulumuzda 29 Ekim 2023 pazar günü düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz ile, törenimize yoğun katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Gizem YILMAZ tarafından velilerimize yönelik olarak "Çocuğumun Psikolojik Sağlamlığını Nasıl Desteklerim?" başlıklı bir seminer düzenlenmiştir. Öğretmenimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı, 30 Ekim 2023 günü saat 13:00 de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm paydaşlarımız davetlidir.

Ekm

Ankara İtfaiyesi tarafından okulumuz ziyaret edilmiş ve okulumuzda yangın eğitimi ve yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

2. sınıf öğrencimiz Asya ALPASLAN, Ankara Minikler Ritmik Jimnastik'te derece elde etmiştir.

Öğrencimizi, öğretmenini ve ailesini tebrik ederiz.

Ekm

Ankara'nın Cumhurietimizin başkenti olarak ilan edilmesinin 100. yılında okulumuzda kutlama programı düzenlenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenmiştir.

Ekm

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cihat YAŞAROĞLU tarafından okulumuzda tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Sınıf İçi İletişime Değer Temelli Bakış" konulu bir seminer düzenlenmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasıyla ,okulumuzda yeni kayıt yapan öğrencilere başta olmak üzere ,tüm öğrencilerle okulda buluşmanın bizlerdeki memnuniyetini göstermek ve  öğrencilerin  okula karşı olumlu tutumlar gelştirebilmeleri amacıyla bir konser programı tertip edildi.

Öğrencilerimizin çok eğlenmesıne,mutlu olmasına ,paydaşlarımızdan olumlu dönütler almamıza  vesile olan Etlık Halk Eğiitm Merkezi Müdürü Sayın Ahmet AZİZOĞLU'na ve Etlık Halk Eğitim Orkestra Ekibi'ne yürekten teşekkür ederiz..