ANKARA / ALTINDAĞ - Gülpınar Şehit Fatih Korçam İlkokulu

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADIK

BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ÜN VEFATININ 84. YIL DÖNÜMÜ

OKULUMUZUN RESİMİ İNSTAGRAM HESABI AÇILMIŞTIR.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI' MIZ KUTLU OLSUN...

Ekm

Akran Zorbalığını Önlemek, Veli ve Öğrencilerimizi Bilinçlendirmek Amacıyla Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz Eğitimlere Başladı.

Ekm

Akran Zorbalığını Önlemek ve Öğrencilerimizi Bilinçlendirmek Amacıyla Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz Eğitimlere Başladı..

Gerçek Güç, Öfkeyi Yenebilmektir.

Ekm

Cumhuriyet'in ilanından on altı gün önce, 13 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisine verilen yasa önerisinin kabulüyle Ankara, yeni kurulacak devletin başkenti olmuştur. Bizler de her yıl 13 Ekim' de Ankara' nın Başkent Oluşunu Törenlerle Kutlarız.

Ekm

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HARUN FATSA VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HASAN YILDIRIM BUGÜN OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Ekm

NEŞE DOLU BİR GÜNDE, GÜZEL BİR EĞLENCE.

HEM EĞLENDİK HEM DE DERS ALDIK, ÖĞRENDİK.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı Gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası Programı bugün gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzun şampiyon öğrencileriyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Yıldırım'ı ziyaret ettik.

Haz

İsmet Iraz Taekwondo Salonu ' nda 17-20 Haziran tarihlerinde düzenlenen Ankara Wushu Şampiyonası' nda öğrencilerimiz büyük başarı kazandı.