Mrt

İstiklal Marşı' mızın Kabulünün 101. Yıl Dönümü Nedeniyle Okulumuzda Kutlama Töreni Düzenlendi

Mrt

Ülkemizin 81 İlinde Eş Zamanlı Düzenlenmesi Kararlaştırılan Deprem Tahliye Tatbikatımızı Tüm Öğrenci ve Personelimizle Sorunsuz Bir Şekilde Gerçekleştirdik.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tatbikattan fotoğraflar.

Şbt

2 B Sınıfı Haftanın ve Ayın Öğrencileri, Belgelerini Okul Müdürümüz Bayram DEMİR' den Aldılar.

Şbt

Okulumuzda Altındağ Halk Eğitim ve ASO bünyesinde öğrencilerimize yönelik Akıl ve Zeka Oyunları Kursu açıldı.

Şbt

Okulumuzda Altındağ Halk Eğitim ve ASO bünyesinde öğrencilerimize yönelik Badminton Kursu açıldı.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ANKARA WUSHU SANDA MÜSABAKALARINDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ RESİM VE FOTOĞRAF SERGİMİZİ AÇTIK

Tem

Okulumuz 4/ H sınıfı öğrencileri, gerçekleştirdikleri yıl sonu mezuniyet programında bir araya geldiler. Uzun bir aradan sonra bir araya gelerek mezuniyet heyecanını birlikte yaşayan  öğrencilerimiz, sevinci ve hüznü bir arada yaşadılar.

Temel eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olan öğrencileri bu anlamlı gününde yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Bayram Demir'in de teşrifleriyle düzenlenen mezuniyet programında Sınıf Öğretmeni Şefika YALÇIN, mezun olan öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dilemiştir. Pasta kesimi ve mezuniyet yemeğinden sonra velilerin de katılımıyla toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve kep atma seremonisi ile program sona ermiştir.

Okulumuzdan mezun olan 4/H sınıfı öğrencilerimize, başarılı, sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yıllar diliyoruz.

Tem

''TELAFİDE BEN DE VARIM'' Projesi kapsamında okulumuzda açmayı planladığımız bir çok etkinlik aşağıda mevcut olup başvurmak isteyen öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Başvuru dilekçesi aşağıda mevcuttur.

May

3-E Sınıfı öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını evlerinde kutladılar. Evlerini bayraklarla donatan ve şiirler okuyan öğrencilerimiz 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladılar.

Bu güzel etkinlik için öğrencilerimizi tebrik eder, sınıf öğretmenimiz Belma Güngör'e teşekkür ederiz.

May

2/H Sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde kutladılar. Evlerini bayraklarla donatan ve şiirler okuyan öğrencilerimiz 23 Nisan'ı coşkuyla kutladılar.

Bu güzel etkinlik için öğrencilerimizi tebrik eder, sınıf öğretmenimiz Ayşe ATAK'a teşekkür ederiz.

Ock

4/A sınıfı öğrencileri her gün ders sonrasında birbirleriyle eşleşerek okuma çalışmaları yapıyor.

Akran desteğiyle o günün konusu tekrar ediliyor.

Ara

1/C sınıfı olarak "Sağlıklı  Besleniyorum" konusundan yola çıkarak, kahvaltımızı görsel olarak nasıl güzel yapabiliriz diye düşündük ve eğlenceli hala getirdik.